top of page

'Wageni' Heidi en Rob over Tanzania

‘De kleuren, de geluiden van de vogels, de dieren zo dichtbij, zoveel flamingo’s in Lake Natron. Er is elke keer weer wat anders te zien en te beleven. Je maakt zoveel mee. Een cheeta met jong… onbetaalbaar. Buffels bij onze tent. Een hyena bij het kampvuur. Zeeëgels zo groot als een voetbal, een zeester zo groot als je hand. Je ziet dingen die je nog nooit hebt gezien. Het is bijna niet uit te leggen of over te brengen.

 

Hele vriendelijke mensen overal. Stone Town op Zanzibar moet je gezien hebben, zo’n andere wereld. Onze gids was erg gepassioneerd over zijn voorvaderen. Op de markten vlees, vis, fruit en kruiden. Op het dakterras van Swahili House de geluiden van de minaret. Zanzibar, een nieuw avontuur.

 

Dit na onze indrukwekkende safari met Enock als onze chauffeur/gids. Je kunt geen betere hebben. Hij spot het wild vele malen eerder dan wij. In een stipje aan de horizon herkent hij het dier al van mijlenver.

 

Oktober is, ondanks de korte regens, een prima reistijd. Geen last van de vochtigheid gehad en de natuur is zo mooi na een regenbui.

 

Nu lekker terug in Nederland na een geweldige tijd en nu nagenieten. We kijken terug op een geweldig Afrika-experiment’.

bottom of page