top of page

Over ons 

Over ons
inge-groot-enzerink-eigenaar-specialist-

Mgeni Safaris

MgeniSafaris-FAVICON-64px.jpg

Mgeni Safaris is eigendom van het organisatietalent Inge Groot Enzerink met ruim 25 jaar werkervaring in de internationale dienstverlening. De klant en kwaliteit staan centraal. 

 

Met generalistische ervaring in leidinggeven, HR, sales & marketing, maatwerk en duurzaamheid is Mgeni Safaris een senior gesprekspartner. Afrika voelt als thuis. Door de vele reizen is er een brede blik op de wereld om ons heen en adviseert zij uit eigen ervaring. Mgeni Safaris staat voor aandacht voor gastronomie en bijzondere locaties. Accuratesse, betrouwbaarheid en transparantie zijn onze kernwaarden. 

 

De liefde voor Oost-Afrika is ontstaan in 1987 toen Inge op bezoek ging bij familie in Tanzania. Vele reizen naar Oost- en Zuidelijk Afrika volgden.  In Oost-Afrika wordt Mgeni Safaris 'Mama Inge' genoemd. Deze titel staat voor respect. 

Mgeni Safaris - huisstijl Mgeni Safaris

Ontmoet Mgeni

MgeniSafaris-FAVICON-64px.jpg

Mgeni heeft in het Kiswahili twee betekenissen: 'gast' en 'vreemdeling'.

Mgeni Safaris staat voor respect voor de natuur, cultuur, de omgangsvormen en religie. Je gaat als vreemdeling naar Kenia, Tanzania, Oeganda of Rwanda. Tijdens je reis word je als gast verwelkomd en doet men er alles aan je thuis te laten voelen. Je komt terug als een Mgeni, oftewel 'gast' van Oost-Afrika en Mgeni Safaris. Een goede reisvoorbereiding is belangrijk. Daar zorgen wij voor, maar ook jij zelf.

 

We steunen een aantal goede doelen die te maken hebben met natuur- en wildbescherming en gezondheidszorg. Als je met ons op reis gaat, kun je bij boeking zelf kiezen óf en aan welk doel jij je bijdrage wilt leveren. 

 

Mgeni Safaris staat voor ‘gewoon goed geregeld’. Mgeni Safaris ontzorgt je bij de organisatie van je onvergetelijke safari. Dit kan particulier of zakelijk zijn. Je wensen staan centraal en Mgeni Safaris neemt je het (uitzoek) werk en tijd uit handen. In ruil daarvoor ontvang je maatwerk, transparantie en deskundig advies. Mgeni Safaris is je van dienst bij de voorbereiding, organisatie, uitvoering en nazorg.

 

Wil je Mgeni Safaris als persoonlijk reisbegeleider, dan is dat op aanvraag mogelijk.

bottom of page