top of page
  • Foto van schrijverMgeni Safaris

Mgeni Safaris per 1 februari 2020 GGTO-lid

Bijgewerkt op: 18 feb. 2020

Mgeni Safaris is als reisspecialist vanaf 1 februari 2020 aangesloten bij een zogenaamde garantieregeling. Die is belangrijk voor jou als klant. In het recente verleden zijn helaas (zelfs) bekende en grotere reisorganisaties in financieel onvermogen geraakt. Denk bijvoorbeeld aan Thomas Cook, OAD en Peter Langhout Reizen. Hun klanten waren maar wat blij dat zij ook bij een garantieregeling waren aangesloten.


De GGTO is er speciaal voor de kleinere specialistische reisorganisaties. Een reisorganisatie betekent overigens hetzelfde als een touroperator. De Stichting GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van je reissom terug krijgt als Mgeni Safaris in financieel onvermogen zou raken. Daar gaan we natuurlijk niet van uit, maar mocht het zover komen dan valt je maatwerkreis via Mgeni Safaris gelukkig onder de garantieregeling van de GGTO.


Dit kan zijn vóór je vertrek, maar ook tijdens je verblijf in Oost-Afrika. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens je verblijf je terugreis als wij ten gevolge van financieel onvermogen hiervoor niet meer kunnen zorgen.


Het bedrag van de klantbijdrage per boeking is:

  • € 15 voor boekingen t/m € 12.500

  • € 30 voor boekingen van € 12.500 t/m € 25.000

  • € 45 voor boekingen van € 25.000 t/m € 37.500

Mgeni Safaris brengt voor deze garantiestelling het bovenstaande vaste bedrag per boeking in rekening. Die bijdrage zie je in het kostenoverzicht van je maatwerkofferte staan. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.


De garantie wordt geboden op pakketreizen tot maximaal € 37.500 per boeking en geldt niet op losse boekingen van accommodaties of vliegtickets.


Mgeni Safaris heeft als kernwaarden onder meer transparantie en betrouwbaarheid.


Je maatwerkreis Oost-Afrika | 'gewoon goed geregeld'.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hozzászólások


bottom of page