top of page
MgeniSafaris-FAVICON-64px.jpg

Kenia, een van de oudste safarilanden in Afrika. Het land

met de nomadenvolken zoals de Maasai en Samburu en de hoogste berg de Mount Kenia. Indrukwekkende natuur in de Great Rift Valley met een aangenaam klimaat. Afgewisseld met het spotten van wild in de vele nationale parken. Wil je uitrusten aan de tropische kust op witte zandstranden onder wuivende palmen?  De Indische Oceaan verwelkomt jou. 

Mgeni Safaris_Maasai jongens Tanzania.jpg
Overzicht Landenpagina
Mgeni Safaris_Serengeti safari Tanzania.jpg

Tanzania is een nog groter land dan Kenia met een aangenaam klimaat. Met veel overeenkomsten en toch ook verschillen. De parken liggen meer verspreid. Je kiest voor

de regio's Noord, Zuid of West voor je privésafari. Wil je

een mooie afsluiting met strand en cultuur? Ga dan bijvoorbeeld naar Zanzibar, Pemba of Mafia. 

Mgeni Safaris_lioness Serengeti.jpg

Oeganda en Rwanda zijn groen, groener en groenst. Beide landen hebben veel water en natuurlijk de berggorilla's. Zelf op zoek in het tropisch regenwoud en het vulkanisch landschap naar de indrukwekkende gorilla's in hun natuurlijke leefomgeving? Natuurlijk ga je ook op safari op het water en over land. Op zoek naar de mooie vogels, wildlife en onderweg geniet je van de prachtige, vruchtbare natuur. De landen lijken enigszins op elkaar, maar zijn toch ook zo verschillend. Wil je hier meer over weten? 

Mgeni Safaris_close up berggorilla Oeganda TUSC.jpg
bottom of page