Kenia, een van de oudste safarilanden in Afrika. Het land met de nomadenvolken zoals de Maasai en Samburu en de hoogste berg de Mount Kenia. Indrukwekkende natuur in de Great Rift Valley met een aangenaam klimaat. Afgewisseld met het spotten van wild in de vele nationale parken. Wil je uitrusten aan de tropische kust op witte zandstranden onder wuivende palmen?  De Indische Oceaan verwelkomt jou. 

Mgeni Safaris_safari met kinderen Loisab
 

Tanzania is een nog groter land dan Kenia met een aangenaam klimaat. Met veel overeenkomsten en toch ook verschillen. De parken liggen meer verspreid. Je kiest voor de regio's Noord, Zuid of West voor je privésafari. Wil je een mooie afsluiting met strand en cultuur? Ga dan bijvoorbeeld naar Zanzibar, Pemba of Mafia. 

Mgeni_Safaris_kudde_olifanten_Ruaha_priv

Oeganda is groen, groener en groenst. Het land van de vele meren en natuurlijk de primaten. Zelf op zoek in het tropisch regenwoud naar de indrukwekkende gorilla's en chimpansees in hun natuurlijke leefomgeving? Natuurlijk ga je ook op safari op het water en land. Voor avontuurlijke activiteiten en ontspanning kun je naar Lake Victoria of een van de eilanden in het meer. Het klimaat is prettig. 

Mgeni Safaris_shoebill Semliki TUSC.jpg

© 2020 by Mgeni Safaris

Mgeni Safaris - GGTO
Mgeni Safaris_VVKR lid 20013.jpg

Meld je aan voor onze nieuwsbrief