top of page
Kust Kenia
MgeniSafaris-FAVICON-64px.jpg

Een safari is best vermoeiend. Je doet veel indrukken op, je hobbelt over de vaak onverharde wegen en de afstanden zijn groot. Een ontspannen verblijf aan de kust van Kenia doet je tot rust komen. Je geniet van een totaal andere omgeving. Palmbomen, prachtig water en witte zandstranden. Kies voor het drukkere Mombasa, het rustigere Watamu en Malindi. 

Je safari reis in Kenia verlengen op de Seychellen archipel? 

Mgeni Safaris_zwembad Indische Oceaan Kenia.jpg
Kenia verlenging
Zanzibar, Pemba & Mafia 

Aan de kust van Oost-Afrika en op de eilanden vind je de zogenaamde Swahili cultuur. Die herken je aan de architectuur, decoratie, gastronomie en religie. In de 4e eeuw kwamen de Arabieren uit Oman handel drijven in Tanzania. Vanaf 1840 werd Zanzibar de residentie van de sultan van Oman. Er werd in slaven gehandeld op de markt in Stone Town. Ze werden te werk gesteld op de kruiden- en specerijenplantages. Ga eerst cultuur snuiven in de oude stad en kies daarna voor een verblijf aan de mooie kust van Zanzibar. Bij het eiland Mnemba kun je mooi duiken en snorkelen. Of zoek de rust en het onderwaterleven op de eilanden Pemba en Mafia. Of geniet van een massage.

Mgeni Safaris_Zanzibar Indische Oceaan zeewieroogst.jpg
Tanzania verlenging
Lake Victoria 

In Oeganda kun je afsluiten aan het beroemde Victoria meer. Een paar dagen ontspannen of avontuurlijke activiteiten ondernemen. Denk aan quad biken, raften of bungee jumpen. In het Victoria meer ligt Nagamba Island, een project van Jane Goodall. Of je reist af naar de Sesse eilanden. Je kunt er ook voor kiezen naar Kenia of Zanzibar af te reizen voor een strandverlenging. Laat Mgeni Safaris je helpen bij je keuze. 

Mgeni Safaris_strand Lake Kivu.jpg
Oeganda verlenging
bottom of page