Onze service

 
Persoonlijke kennismaking | sparren
inge-groot-enzerink-eigenaar-specialist-

Een reis naar Afrika is een investering. Letterlijk en figuurlijk. Alles staat of valt met persoonlijk contact en vertrouwen. Mgeni Safaris is van mening dat je droomsafari na covid-19 beter wordt als we hier eerst samen over in gesprek gaan oftewel sparren. In contact zijn en elkaar beter leren kennen om zo je wensen en behoeften in kaart te brengen. Het persoonlijk contact met 'Mama Inge' is dé start van vertrouwen.  

Offerte op maat 
Mgeni Safaris_Travel plan.jpeg

Mocht je na het sparren overtuigd zijn geraakt van de service en deskundigheid van Mgeni Safaris? Dan gaan wij op basis van jouw wensen een passend voorstel uitwerken voor je onvergetelijke reis op maat. Dit voorstel is transparant. Je weet na ontvangst wat de bemiddeling en toegevoegde waarde van een professionele safari organiser kost en wat je daarvoor krijgt.

Bedrijfs Handdruk
Overeenkomst en factuur

Ben je akkoord, dan sluiten wij met elkaar een overeenkomst. Mgeni Safaris verzorgt, regelt en coördineert je landarrangement in Oost-Afrika. Je regelt in principe zelf het internationale ticket, waardoor het een samengestelde reis wordt (belangrijk voor je verzekering). Op je factuur zie je wat het landarrangement en onze deskundige bemiddeling kost. De hoogte van de marge hangt af van de complexiteit van je wensen en behoeften.

Op reis en weer thuis 
Cab Station

Voor je safari ontvang je belangrijke reisinformatie. Samen met je privéchauffeur/gids ga je Oost-Afrika zelf beleven. Na terugkeer zijn we benieuwd naar jouw onvergetelijke ervaringen. Met je feedback kunnen wij én onze lokale partners ons voordeel doen om onze maatwerkreizen en service kwalitatief hoog te houden. Wie weet wil je nog een keer met Mgeni op safari? Of raad je anderen aan ons in te schakelen voor een onbezorgde reis...