top of page

Onze service

Onze service
Persoonlijke kennismaking
inge-groot-enzerink-eigenaar-specialist-mgeni-safaris-prive-maatwerk-safari-008-2x3.jpg

Een reis naar Afrika is een investering. Letterlijk en figuurlijk. Alles staat of valt met persoonlijk contact en vertrouwen. Mgeni Safaris is van mening dat je voor een kwalitatieve droomsafari moet gaan. Jouw wensen en behoeftes staan centraal. Laten we hierover samen in gesprek gaan. In contact zijn en elkaar beter leren kennen om zo het reisplan in kaart te brengen. Dit kan persoonlijk bij je thuis, online via Teams of telefonisch en per e-mail. Het persoonlijk contact met 'Mama Inge' is dé start van vertrouwen.  

Safari op maat
Mgeni Safaris_safariplannen.jpg

Mocht je na onze persoonlijke kennismaking overtuigd zijn geraakt van de service en deskundigheid van Mgeni Safaris? Dan gaan wij op basis van jouw wensen een passend voorstel uitwerken voor je onvergetelijke safari op maat. Ons voorstel is transparant. Je weet na ontvangst wat de bemiddeling en coördinatie van Mgeni Safaris als een professionele safari organiser kost. Je ontdekt zelf de toegevoegde waarde. 

Mgeni Safaris_overeenkomst.jpg
Overeenkomst en factuur

Is onze safari op maat naar je zin, dan sluiten wij met elkaar een overeenkomst. Mgeni Safaris verzorgt, regelt en coördineert je landarrangement in Oost-Afrika. Je regelt in principe zelf het internationale ticket, waardoor het een samengestelde reis wordt (belangrijk voor je verzekering). Op je factuur zie je wat het landarrangement en onze deskundige coördinatie kost. De hoogte van de marge hangt af van de complexiteit van je wensen en behoeften.

Voorbereid op reis 
Mgeni Safaris_op reis.jpg

Voor je safari ontvang je belangrijke reisinformatie. Samen met je privéchauffeur/gids ga je Oost-Afrika zelf beleven. Na terugkeer zijn we benieuwd naar jouw onvergetelijke ervaringen. Met je feedback kunnen wij én onze lokale partners ons voordeel doen om onze maatwerkreizen en service kwalitatief hoog te houden. Wie weet wil je nog een keer met Mgeni op safari? Of raad je anderen aan ons in te schakelen voor een onbezorgde reis... 

 

bottom of page