VVKR en GGTO

 
Mgeni Safaris_VVKR lid 20013.jpg

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).

 

VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

  • Persoonlijke benadering

  • Betrokken en deskundig

  • Grote expertise en kennis

  • Reisvoorwaarden en garantieregeling

  • Reizen met respect voor de locale cultuur, tradities en werkwijzen

Boek je bij ons, dan reis je privé en overnacht je in, bij voorkeur, kleinschalige accommodaties op bijzondere locaties. Dit alles met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. 

Mgeni Safaris - GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van je reissom terug krijgt als Mgeni Safaris als jouw touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór je vertrek, maar ook tijdens je verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens je verblijf je terugreis als Mgeni Safaris, ten gevolge van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

 

Mgeni Safaris brengt voor deze garantiestelling een vast bedrag per boeking in rekening. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. 

De garantie wordt geboden op pakketreizen tot max 37.500 euro per boeking en geldt niet op losse boekingen van accommodaties of vliegtickets. 

'Gewoon goed geregeld'