top of page
  • Foto van schrijverMgeni Safaris

Ondertussen in Tanzania...

Mgeni Safaris werkt in Tanzania samen met Simba Safaris. Met elkaar stellen we aan de hand van de wensen van de klant de onvergetelijke privésafari en maatwerkreizen samen. De lokale én ervaren safaripartner jubileert ook, net als onze partner in Kenia. En had zich het jubileumjaar zonder twijfel ook anders voorgesteld. Simba Safaris is net als in Kenia een familiebedrijf en werkt al 50 jaar in de safaribranche in Oost-Afrika.


Natuurlijk houdt Simba Safaris zich momenteel ook aan de social distance regel en de noodzakelijke maatregelen op vlak van hygiëne. Het goede nieuws is dat covid-19 in Tanzania nog niet erg om zich heen grijpt en hopelijk blijft dat ook zo. Het heeft echter niet voorkomen dat het inkomend toerisme ook in Tanzania een enorme klap krijgt. Toeristen van over heel de wereld blijven weg, kunnen en/of willen nu niet naar Oost-Afrika komen.


Deze onzekere en stillere tijden heeft het team van Simba Safaris niet ontmoedigd. Firoz, Mohamed, Arif, Mukhtaar en het team zitten niet stil en zetten zich nog meer dan ooit tevoren in voor de lokale gemeenschap. Simba Safaris richt zich met name op de vrouwen. De missie is als je 'een man opleidt, dan school je een individu. Richt je je op vrouwen, dan bereik je een hele natie'. De focus ligt in het bijzonder op het Mao School Project in Karatu met de nadruk op empowerment en scholing van vrouwen.


Het levendige dorp Karatu ligt in de directe omgeving van de beroemde Ngorongoro krater, een van de highlights tijdens je privésafari in Noord-Tanzania. Hopelijk kunnen we binnen afzienbare tijd weer naar Tanzania afreizen om te gast te zijn tussen de mensen en de dieren.

Simba Safaris blijft haar dienstverlening en loyaliteit onverminderd voortzetten. Samen staan we sterk, vechten en overwinnen we met elkaar deze situatie.


Was getekend, het team van Simba Safaris, Firoz M. Dharamshi, Arusha Tanzania in cooperation with Mgeni Safaris Uholanzi.15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page