top of page
  • Foto van schrijverMgeni Safaris

Mgeni Safaris retour Tanzania 2023

Mgeni Safaris gaat in het voorjaar van 2023 naar Tanzania. Het is de hoogste tijd. In het regenseizoen gaan we na enkele jaren afwezigheid terug naar het noorden waar je vele highlights vindt. Vaak is deze regio de eerste kennismaking met Tanzania als safaribestemming. Denk aan de prachtige nationale parken Lake Manyara, Tarangire, de Ngorongoro Conservation Area en de Serengeti. Zeg eens eerlijk. Dit wil je toch zelf ervaren? Uitkijken op de majestueuze Great Rift Valley.

Ons doel is opnieuw met eigen ogen te zien wat er is veranderd sinds covid-19. Hoe nemen ze ter plaatse voorzorgsmaatregelen? Wat is er veranderd in het aanbod aan accommodaties en de toeristische infrastructuur? Hoe werkt de aanvraag van het e-visum? Hoe is de prijs-kwaliteitverhouding nu? Hoe gaat het met onze lokale partners. Weten die op te krabbelen na de pandemie. Wat is er te merken van de klimaatverandering.

Kortom: Mgeni Safaris heeft veel vragen en gaat opnieuw op ontdekkingstocht, zodat we jou als klant eerlijk en betrouwbaar blijven adviseren en informeren uit eigen ervaring. Dat is één van onze kernwaarden.

Te gast in de natuur. Mgeni Safaris bezoekt opnieuw Lake Manyara, Tarangire National Park, de Ngorongoro Conservation Area en niet te vergeten de wijdse vlaktes van de Serengeti. Overnachten in lodges en tentenkampen temidden van de natuur en waar de dieren door de kampen heenstruinen. We zijn te gast bij hen.

Te gast in de cultuur en tussen de mensen. Natuurlijk gaan we de vriendelijk- en gastvrijheid weer ervaren. Onderweg ontmoeten we de Maasai die op weg zijn met hun kuddes vee.

Te gast tussen de dieren. Genieten van de enorme variatie aan wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Natuurlijk de Big 5, maar ook minder bekende en kleinere dieren. Wat denk je van het rijke vogelleven? Of het zoeken naar sporen, zodat je ontdekt waar het wildlife zich ophoudt.

Reis je met Mgeni Safaris mee in het regenseizoen? Dit deden we al eens eerder op uitnodiging van KLM. In het laagseizoen zijn niet alle accommodaties open, omdat dit zo'n beetje het enige moment in het jaar is om onderhoud te plegen of even te genieten van een momentje vrije tijd na al het harde werken en ten dienste staan van de Wageni. Er blijft meer dan genoeg keuze.


In de parken waar de 'black cotton soil' ligt, kan de regen een uitdaging zijn. Voor je het weet, ben je vastgezogen. Gelukkig reizen we onder deskundige begeleiding van een chauffeur/gids die weet wat hij doet. Te gast bij Simba Safaris, Wellworth en Kili Villas.


Wil jij jezelf oriënteren op een onvergetelijke privésafari in Oost-Afrika? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor jouw reis op maat in Kenia, Tanzania, Rwanda of Oeganda.

Is dit een droom van je? Doe de investering. Je krijgt er geen spijt van. Je krijgt van ons een transparante offerte, zodat je weet waar je die aan uitgeeft.

Safari Njema


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page